Vrouw betrapt trouwende echtgenoot

Stel je voor  je kijkt op Facebook en je ziet ineens je eigen man op een trouwerij. Niet zo heel gek zou je zeggen? Wel als je eigen man de bruidegom is. 

Dit overkwam Yvonne Gibney (55 jaar) uit Engeland. In de Britse kranten Daily Mail en de Mirror doet ze haar verhaal.

Haar man Maurice maakte Yvonne met wie hij al 17 jaar was getrouwd, wijs dat hij voor zijn werk in de olie-industrie vaak in Oman moest zijn. Het was niet dat hij daarover loog, want hij was ook daadwerkelijk in Oman. Maar dan niet voor zijn werk maar bij zijn andere vrouw. Zelfs rond de kerstdagen moest hij ‘werken’ in Oman en kon hij zogenaamd niet bij zijn familie in Engeland zijn.

De man had tegen zijn nieuwe familie gezegd dat hij was gescheiden van Yvonne Gibney, met wie hij ook kinderen heeft. Ook had hij zijn nieuwe vrouw verteld dat z’n ex gek was. En zij haar dus niet moest contacten, omdat dat voor vervelende situaties zou kunnen zorgen. (het enige slimme wat Maurice deed)

De man bleek zich in 2012 voor de tweede keer te hebben verloofd. Op de Facebookfoto’s was te zien dat het huwelijk een groot feest in Oman was dat tienduizenden euro’s had gekost, zo meldt de Daily Mail.

Tijdens de rechtszaak tegen haar man zei Yvonne Gibney dat haar leven verwoest is en dat ze er niets van snapt. De man is veroordeeld tot zes maanden celstraf voor bigamie. Bigamie is het tegelijkertijd getrouwd zijn met twee partners. Dit is verboden in de meeste landen. Yvonne en Maurice zijn inmiddels gescheiden.

trouwerij

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s