Levende bloedzuiger van 7 centimeter in een neus

Dit is typisch een onderwerp wat past bij het thema van mijn blog. Dingen die ik interessant en en schokkend vind.

Daniela Liverani, net terug van een lange back pack vakantie, en enorm veel last van een bloedneus. Niet iets waarvan je denkt; laat ik naar een dokter gaan. Had ze dit maar wel gedaan op dat moment. Een maand nadat ze terug was van haar vakantie ontdekte ze tijdens het douchen dat er iets uit haar neus hing. Ze liep naar de spiegel en schrok zich dood toen ze het ondereinde van een beest tevoorschijn zag komen uit haar neus. Het eerste wat ze zich kon bedenken was; dat ding moet eruit! Ze ging direct met spoed naar het ziekenhuis, waar de dokters haar hebben verteld dat er een enorme bloedzuiger vastzat in haar neus. En wat doe je dan als je zoiets te horen krijgt? Ik zou het niet weten, ik weet wel dat ik helemaal gek zou worden en niet wetende wat te doen?

Ze had vanaf het begin af aan niet doorgehad dat er een bloedzuiger van zeven centimeter in haar neus vastzat, en wat logisch is natuurlijk. Zoiets denk je niet als je regelmatig last heb van een bloedneus. De doktoren zeiden dat ze heel veel geluk heeft gehad dat hij niet verder was gekropen naar haar hersenen. Dan zou het anders afgelopen zijn zeiden ze. Na een half uur opereren kregen de artsen de bloedzuiger los uit haar neus. Daniela heeft de bloedzuiger meteen een naam gegeven, Mr. Curly, omdat hij opkrulde in het schaaltje waar hij in was gelegd na het verwijderen.bloedzuigre

Waarschijnlijk heeft Daniela het dier ergens opgepikt tijdens haar vakantie, door te zwemmen in een rivier of door het drinken van water met het dier er in. Zelf gelooft ze dat het dier groter en groter is geworden in haar neus, maar de dokter zegt dat de bloedzuiger al een aardig formaat gehad moet hebben, aan zijn grootte te zien toen hij verwijderd werd uit haar neus. Hij verbaast zich erover dat Daniela hem niet haar neus in heeft voelen gaan. Aangezien het niet zomaar een beestje is wat waarschijnlijk in haar neus gekropen is. Zoals op bovenstaande foto te zien poseert Daniela met de bloedzuiger. Erg bizar om te weten dat er een enorme bloedzuiger van zeven centimeter in haar neus zat wanneer onderstaande foto genomen is op vakantie. En ze staat er nog wel zo lachend op.

bloedzuige2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s